Понедельник, 2025-12-01, 6:19 AM
Гармония и развитие
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Amrita  
Гималайская йога.
AmritaДата: Вторник, 2010-09-21, 5:29 PM | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
З першого вересня проводиться набір в групу з гімалайської йоги. Заняття будуть проводитися по п'ятницям о 16:30.
Гімалайська йога – це гармонічне поєднання всіх видів йоги, які були розділені людством і часом. Але практики Гімалайських Святих завжди були цілісною системою, яка існує уже багато тисячоліть. Гімалайська йога – це інструмент, сцілюючий тіло, свідомість і душу. Практикуючи кожен день ці методи, ви можете пізнати гармонію Вселенної, наповнитись Божественним світлом Любові і Благості, пережити моменти Ананди (Блаженства) і поділитись Любов’ю з оточуючими. Адже Гімалайська Йога передавалась по лінії Вчителів із уст в уста, і в ній зберігся потенціал часу і тих Святих, які принесли її на землю. І до сих пір в Гімалаях живуть Йоги, які чекають Великих душ, щоб передати їм Знання про Вище Я, спосіб єднання з ним і Господом.

Вправи, асани, крії і пранаями помогають:
Збалансувати енергопотоки в тілі.
Очистити від шлаків, блоків і комплексів.
Укріпити своє фізичне і психічне здоров’я.
Зберегти молодість, зупинити старіння і руйнацію клітин.
Пізнати глибинні можливості свого тіла і свідомості.
Пізнати своє Вище Я.

В программі:

* Хатха-йога
* Крійя-йога
* Медитація

Ціль занять:
Очистка тіла і енергії техніками Гімалайської Йоги, для глибокого занурення в медитацію і отримання духовних переживань.

Хто проводить:
Амріта Гірі – учениця Махайога Сомнатха Гірі Пайлота Баба Джі, отримавша саньясу і благословення Мастера на проведення занять по гімалайській йозі.

Запис за телефонами:
0967200460
0636041024

вул. Родини Крушельницьких 3 (кол. Будівельна), (район Водоканалу)

Никто не может поведать вам реальность, вы должны пережить ее сами.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Конструктор сайтовuCoz